Varovanci Dejana Grabiča so pretekli vikend izkoristili za igranje prijateljske tekme z Austrio iz Klagenfurta. Za Bravo je nekaj zadnjih minut obračuna odigral tudi Marko Nunić, ki ga bržkone ni potrebno posebej podrobno predstavljati. Gre za nogometaša, ki je v slovenskem državnem prvenstvu zbral že več kot 100 nastopov v dresu različnih klubov. Igral je za Olimpijo, Gorico, Radomlje in Aluminij, nazadnje pa je bil član grškega prvoligaša Larisse, ki je lani izpadla v nižji rang tekmovanja. Nunića igranje v grški drugi ligi ni zanimalo, zato z Grki ni želel podaljšati pogodbe in posledično je postal prost nogometaš.


V današnji tiskani izdaji Ekipe je sicer priznal, da mu ponudb poleti ni manjkalo, a je šlo predvsem za klube iz Romunije, Severne Makedonije in nekaterih drugih držav. Te ponudbe 28-letnega napadalca niso zadovoljile, zato je še vedno v fazi iskanja novega delodajalca. Dolgo časa je treniral sam, pred približno dvema tednoma pa se je pridružil treningom Brava, ki trenutno zaseda sam vrh prvoligaške lestvice.

Nunić je sicer na vprašanje glede morebitnega podpisa pogodbe z Bravom ostal precej skrivnosten, a hkrati tudi dodal, da se o tem še niso pogovarjali in da trenutno z njimi samo trenira. Strelec devetih golov v grški prvi ligi sicer priznava, da išče klub, a mora morebitna ponudba zadovoljiti tudi njega, v nasprotnem primeru bo do nadaljnega treniral z Bravom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Po zahvali navijačem Oblak pred podpisom nove pogodbe?

Jan Oblak je v tej sezoni prišel na tretje mesto lestvice tujcev po številu nastopov za At…