Sežanski prvoligaš je po številnih odhodih v zadnjih dneh začel pospešeno iskati nove igralce in včeraj kot prvo okrepitev potrdil Žana Beširja. Danes pa so Primorci predstavili še dve novi moči: na posojo iz Mure prihaja Miha Kompan Breznik, kot prost igralec pa se jim je pridružil tudi Luka Šušnjara, ki je v prvem delu sezone igral v Kopru.


Kompan Breznik se je Muri pridružil pred približno letom dni, a zaenkrat še ni upravičil pričakovanj. Težave mu je delala tudi poškodba hrbta, tako da je v tej sezoni nastopil vsega trikrat. Pri Taboru bo verjetno deležen večje minutaže, kar bo poskušal izkoristiti za povratek v ekipo črno-belih.

Za Muro je v preteklosti igrala tudi druga sežanska okrepitev. Petindvajsetletni Šušnjara je v sezoni 2019/20 blestel na Fazaneriji in si celo priigral prestop v Francijo. Vendar pa mu od takrat nikakor ne steče, tudi on je imel nekaj težav s poškodbami, zdaj pa bo v dresu Tabora poskušal obuditi svojo kariero. “V klubu so me sprejeli odlično, tako igralci kot strokovni štab in tudi vsi drugi v klubu. Počutim se odlično, spet uživam tako na treningih kot na tekmah. Načrti s klubom so ostati v ligi, a seveda nas čaka še veliko dela. Osebno pa se želim spet vrniti na želeno raven in vrniti nazaj na nogometni zemljevid” je dejal ob podpisu pogodbe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Mencinger
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…