V Mariboru se v teh dneh veselijo velike vrnitve Josipa Iličića v štajersko prestolnico. Iličić se k Mariboru vrača po več kot desetletju, ki ga je prebil na zelenicah italijanske Serie A.


Vzhičen ob prihodu Iličića je bil tudi športni direktor Marko Šuler, ki je ob prestopu dejal: “Če bi rekel, da sem to načrtoval, bi se zlagal; to je nekaj, o čemer lahko zgolj sanjaš. O tej zgodbi je začel sanjati Zlatko Zahović, pri tem, kar se dogaja v tem trenutku, je imel veliko vlogo. Mislim, da je to zgolj češnja na torti. Jaz sem imel do zdaj na žalost veliko čast, velik privilegij, da sem moral upokojevati legende, kot sta Tavares in Handanović, ki sta v tem klubu pustila globok pečat. Zdaj imam končno možnost oznaniti, da sem nazaj v klub pripeljal veliko legendo. In zdi se mi, da ima takšna stvar zares velike razsežnosti. Ponosen sem, da sem lahko del takšne zgodbe.”

V nadaljevanju je Šuler poudaril tudi, da je po njegovem mnenju vrnitev Iličića najbolj zveneč prestop v zgodovini slovenskega klubskega nogometa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Podaljšanje pogodbe pri Muri

Levi bočni branilec Mure, je danes s klubom podpisal novo pogodbo. Pogodba ga z Muro veže …