Nogometaši murskosoboške Mure so na drugi pripravljalni tekmi gostovali v Odrancih in pri lokalnemu tretjeligašu vknjižili visoko zmago 14:0. Zvezda popoldneva je bil Roman Gostan, ki se je poslovil od aktivnega igranja nogometa.


Gostan, ki je večino kariere preživel v Odrancih, igral pa je tudi za Beltince, Nafto in Muro, je tekmo pričel v prvi postavi in nato po petih minutah igre bil zamenjan ter se je ob stoječih ovacijah zbranih navijačev in špalirju soigralcev dokončno poslovil. Nato so v ospredje stopili igralci Mure in že do odmora zabili kar sedemkrat, vajo pa so ponovili tudi v drugem delu in se na koncu veselili visoke zmage. Ante Šimundža je v obeh polčasih na teren poslal različni enajsterici, najučinkovitejši na terenu pa je bil Rok Sirk, ki se je v prvih 45. minutah med strelce vpisal štirikrat.

ODRANCI – MURA 0:14
Strelci: Sirk (4x), Maroša (2x), Šlak (2x), Maruško (2x), Bobičanec, Šušnjara, Rebernik, Lorbek

Mura – prvi polčas: Matošević, Karničnik, Lukač, Laci, Šturm, Kozar, Sočič, Šlak, Kouter, Bobičanec, Sirk. Drugi polčas: Šafarić, Kous, Bošković, Kurbus, Žekš, Maruško, Lorbek, Šušnjara, Horvat, Rebernik, Maroša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…