Danes bodo slovenski nogometni klubi nadaljevali z nastopi v pokalih Evropske nogometne zveze – UEFA. Edini obračun na slovenskih tleh bo odigran v Stožicah, kjer pa bodo tribune samevale.

Prvi kvalifikacijski krog za uvrstitev v konferenčno ligo bo Olimpija igrala na domačem terenu, kjer bo gostila luksemburško ekipo Differdange. V normalnih razmerah bi zmaji bržčas veljali za favorite na tem srečanju, toda v zadnjih dnevih oziroma tednih je stanje v Ljubljani vse prej kot normalno. Po prenehanju sodelovanja s trenerjem Robertom Prosinečkim in športnim direktorjem Mladenom Rudonjo, so v Stožicah tik pred zdajci na klop posedli Španca Alberta Riero. Na razočaranje navijačev zeleno-belih, ki že nekaj časa izražajo svojo nejevoljo nad vodstvom in samim delovanjem kluba. Danes najzvestejši privrženci Ljubljančanov napovedujejo tudi “borbo za zdravo Olimpijo”, ki se bo pričela ob 16. uri na severni ploščadi stadiona Stožice.

Medtem pa bo pogled na tribune največjega stadiona v državi na obračunu proti Luksemburžanom zelo žalosten, saj so manj kot 24 ur pred začetnim žvižgom, ta se bo slišal okrog 19. ure, pri Olimpiji uspeli prodati le nekaj več kot 300 vstopnic.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Konferenčna liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…