Potem, ko sta pretekli teden pogodbo s prekmurskim prvoligašem podpisala Josip Mlinarić in Vedran Vinko, sta danes enako storila še Dardan Idrizi in Saša Lalović. Vinko je pogodbo podpisal za čas do konca koledarskega leta, preostali trije pa do leta 2014. Prav tako je do 2014. pogodbo z Muro podaljšal Matic Maruško, daleč od podpisa pogodbe pa ni niti Hrvat Marko Šimič.


Saša Lalović. Foto: Aleš Cipot

Vinko je stari znanec prvoligaških igrišč, saj je v preteklosti, kot napadalec že igral za lendavsko Nafto, nazadnje pa je branil barve francoskega Metza. V napadu igrata tudi Saša Lalović, ki je ljubiteljem črno-bele barve znan že iz 2. lige ter Dardan Idrizi. Idrizi je nemški igralec kosovskega porekla, nazadnje pa je igral za drugo ekipo SpVgg Unterhaching. Hrvat Josip Mlinarič je igralec sredine igrišča in je pred prihodom v Mursko Soboto igral pri Interju iz Zaprešića.

Josip Mlinarič. Foto: Aleš Cipot

Omenim naj še, da bo v petek v dvorani OŠ III M. Sobota potekal dobrodelni koncert, na katerem bodo zbirali denar za črno-beli ponos. Cena vstopnice za koncert znaša 10 €, za mlade do 12. leta in invalide pa 5 €. Karte si lahko zagotovite v trgovini Golgeter v Murski Soboti, dnevnem baru Gol ter na blagajni na dan koncerta.

 


Avtorica: Saša Hidič

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od 
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…