Pomembni odhodi iz sežanskega Tabora se manj kot tri tedne pred pričekom sezone nadaljujejo. Kraševce je tokrat zapustil še en pomemben člen v obrambi.

Marko Ristić se po treh sezonah in 88 prvoligaških nastopih poslavlja od dresa češnjic. Petintridesetletni srbski branilec je vselej bil pomemben člen začetne enajsterice moštva, ki je v tem mesecu izgubilo še enega pomembnega člena obrambne vrste. Pred tedni je Sežance zapustil tudi Klemen Nemanič.

Iz Sežane pa prihaja vest, da se bo Arian Rener preselil na sever Primorske. Triindvajsetletni čuvaj mreže bo v jesenskem delu sezone kot posojen nogometaš nosil dres ajdovskega Primorja in nabiral izkušnje v 2. SNL. Prav tako so v klubu uspeli podaljšati sodelovanje z 19-letnim Adrianom Zeljkovićem, ki je v minuli sezoni v prvi ligi zbral sedem nastopov, igral pa je tudi na obeh obračunih dodatnih kvalifikacij. “Občutki so seveda odlični. Zahvalil bi se klubu za zaupanje in upam, da bomo uspešni na zadani poti,” je po podpisu nove pogodbe za spletno stran Tabora dejal mladi obrambno naravnani vezist, ki bo na Krasu predvidoma igral vsaj do leta 2024.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…