Koprčani so tudi na svoji drugi domači tekmi v tej sezoni ostali brez polnega izkupička. Po remiju v drugem krogu proti Olimpiji, so kanarčki tokrat na Bonifiki gostili vročo Muro in vodilni ekipi državnega prvenstva morali priznati premoč z 1:3.


Za Primorce se je obračun začel na najslabši možen način, saj so črno-beli po lepem zadetku Kevina Žižka prešli v vodstvo po vsega 35 sekundah srečanja. Koper se je takoj znašel v zaostanku in je moral začeti lovit zaostanek, kaj je zelo odgovarjalo gostom, o čemer je po dvoboju razmišljal tudi strateg domačinov Miran Srebrnič: “Prejeli smo zadetek že v prvi minuti in je tekma takoj šla v napačno smer. To je sigurno šlo na roko Muri, saj nam je potem lahko pretila iz protinapadov, kjer so tudi najmočnejši in so zelo hitra ekipa, tako da smo zelo trpeli.”

Na Bonifiki so domačini pri minimalnem zaostanku imeli nekaj zrelih priložnosti za izenačenje, a tokrat tudi sreča ni bila na njihovi strani, medtem ko so Prekmurci svoje priložnosti znali izkoristiti in so že v drugi minuti nadaljevanja dvoboj odločili v svojo korist. “Bile so tudi neke situacije v tekmi, kjer bi se lahko drugače obrnilo, ko je Vršič zadel vratnico za 1:1, ampak nam danes nekako nič ni šlo prav od nog,” še je po dvoboju dejal Srebrnič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Janjičić z izjemnim strelom spet odrešil Celje (FOTO)

Zadnja tekma 11. kroga v Prvi Ligi Telemach je prinesla obračun med drugouvrščenimi Celjan…