V prejšnjem tednu prekinjeni obračun Aluminija in Kopra je epilog dobil v torkovem poznem popoldnevu. V Kidričevem so Primorci na odmor odšli z vodstvom, a so se Štajerci v drugem delu uspeli vrniti in dvoboj se je končal z delitvijo točk.


“Pokazali smo res eno dobro igro. Bili smo veliko bolj živi v primerjavi s prejšnjimi tekmami, dobri v dvobojih in vidi se napredek. Imeli smo nekaj težav na začetku drugega polčasa, ko smo tudi prejeli zadetek. Točke tukaj ni enostavno vzet, ampak bi rekel, da smo bili bližje zmagi,” je po tekmi dogajanje na terenu opisal gostujoči trener Miran Srebrnič, ki pa je obžaloval tudi nekatere zapravljene priložnosti.

Kljub vsemu je 50-letni Primorec z igro svojega moštva bil zadovoljen in upa, da bodo s podobnimi predstavami nadaljevali tudi v prihodnje, a da jih bodo znali nadgraditi z zadetki: “Ta Koper si želim videt. To danes je bil en pokazatelj, ko si agresiven in nevaren ter dober v podajah. Res smo delovali veliko bolje kot na prejšnjih tekmah. To je bil velik preskok in upam, da bodo fantje razumeli kaj se od njih zahteva. Potem bodo tudi zmage prišle.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Hanžič po porazu proti Kopru: Če ne znaš zadeti, ne moreš zmagati

Radomljani so po vrnitvi med slovensko nogometno elito v prvih treh krogih osvojili pet to…