Poročali smo že o milijonskem prestopu Benjamina Verbiča v dansko prestolnico, svoje mnenje pa je o 21-letnem Vojničanu povedal tudi strateg bodoče Verbičeve ekipe, Stale Solbakken.


“Gre za tehnično odlično podkovanega igralca, kakršnega smo nujno potrebovali. Je ofenzivno usmerjeni nogometaš, ki lahko zadeva ter tudi oskrbuje soigralce z uporabnimi žogami z roba kazenskega prostora,” je o Verbiču dejal strateg ekipe, ki domuje na Parken Stadionu. Sollbaken, ki že ima izkušnje s slovenskimi nogometaši, saj je nekaj časa pri nemškem Kölnu treniral Miša Brečka in Milivoja Novakovića, je spregovoril tudi o mladosti Verbiča: “Glede na svojo mladost ima še veliko časa za napredek, a od njega pričakujemo, da bo že od prvega dne s svojimi sposobnostmi pomagal ekipi. K nakupu nas je pritegnila tudi njegova osebnost, ki smo jo spoznali na številnih srečanjih.”

Varovanec agenta Amirja Ružnića bo s trenutno drugouvrščeno ekipo danske Superlige začel trenirati poleti, ko Kobenhavn najverjetneje čakajo kvalifikacije Evropske lige.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…