V prostorih stadiona Z’dežele sta generalni direktor NK Celje Valeriy Kolotilo in predsednik NK Kety Emmi Bistrica Vito Martinčič podpisala pogodbo o poglobljenem sodelovanju med nogometnima kluboma.


Valeriy Kolotilo: “V NK Kety Emmi Bistrica smo pri NK Celje prepoznali zdravo zgodbo, po kateri se lahko zgleduje vsak slovenski nižjeligaš. Tako na organizacijskem kot tudi športnem nivoju napredujejo iz sezone v sezono. V prihodnje jim bomo na njihovi poti pomagali tudi mi. V klubu premoremo visoko izobražene osebe, ki bodo v različnih funkcijah pomagale pri razvoju bistriškega kluba. Hkrati sodelovanje predstavlja lepo priložnost tudi za nekatere mlajše nogometaše, da prvič izkusijo igranje v članski konkurenci in si pridobijo prepotrebne igralne minute in izkušnje. Prepričan sem, da gre za pravo potezo in da bomo sodelovanje v prihodnjih letih še poglobili.”

Dr. Vito Martinčič: “NK Kety Emmi & Impol Bistrica ima zelo ambiciozno in jasno strategijo razvoja kluba, članske ekipe, nogometne šole in regionalnega projekta nogometnih krožkov. Pri svojem delu kontinuirano iščemo sinergije in možnosti za organizacijski in tekmovalni razvoj. V sodelovanju z NK Celje in napredovanju članske ekipe v 2.SNL prehajamo iz amaterskega kluba na polprofesionalni nivo delovanja. Prepričani smo, da bosta ob korektnem sodelovanju oba kluba zmagovalca in primer dobre prakse z velikim potencialom za nadgradnjo trenutno dogovorjenih projektov. Ob podpisu pogodbe želimo, da se NK Bistrica v okolju še bolj prepozna kot idealno okolje za razvoj mladih nogometašev, hkrati pa da ob strokovni in organizacijski pomoči naših partnerjev iz NK Celje v Slovenski Bistrici oblikujemo sodoben in strokovno podprt regionalni nogometni center za mlade.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…