Za nogometaši Tabora je niz neuspešnih tekem v Prvi ligi Telemach, kjer so kar štirikrat zapored izgubili. Zanimivo, prav vse štiri tekme so se končale z minimalnim porazom 1:0 “Češnjic” nihče ni nadigral, a skrbi jih lahko predvsem neučinkovitost.


“Vemo, da to ne more trajati v nedogled, mislim, da bi bilo drugače že, če bi zabili en gol. Pa sploh ni važno kakšen je, tudi če žoga povsem naključno zaide v mrežo. Prav tako ni pomembno kdo ga zabije”, je za Ekipo povedal napadalec Dino Stančić.

Reprezentančni premor je četa Dušana Kosića sicer izkoristila za prijateljsko tekmo, na kateri se je pomerila kar s članom italijanske Serie A, Venezio. Kraševci so na tej tekmi uspeli zabiti dva zadetka in celo zmagati, med strelci pa je bil tudi Stančić: “Zabil sem po daljšem času, pa še super gol je bil, s tem sem dvignil samozavest sebi in tudi celotni ekipi”, meni najboljši strelec Tabora.

V nedeljo se bodo nogometaši Tabora udarili z Bravom, kar bo zagotovo odlična preizkušnja za njihove napadalce, Ljubljančani so namreč v tej sezoni ekipa z najmanj prejetimi zadetki v celotni ligi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Mencinger
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Razprodaja igralcev pri Olimpiji se nadaljuje

Iz NK Olimpije prihajajo nove zaskrbljujoče vesti za ljubljanske navijače. Klub naj bi v k…