Pri novincu med prvoligaši, sežanskem Taboru pospešeno dopolnjujejo igralski kader. Včeraj so predstavili prvega novinca med igralci, danes so najprej predstavili okrepljen trenerski štab, ob koncu dneva pa so Kraševci predstavili še drugo okrepitev pred sezono.


Prva okrepitev v taboru Primorcev je petindvajsetletni David Adam, vratar, ki je nazadnje branil barve Radomelj in bil nepogrešljiv mlinarjev v minulih dveh sezonah, ko je v 2. SNL zbral 58 nastopov. Nekdanji mladinski reprezentant je že igral v Prvi Ligi Telekom Slovenije, ko je branil barve domačega Kopra.

Konkurenco v napadu je danes zaostril Rodrigue Bongungui, ki v Sežano prihaja iz hrvaškega prvoligaša Slaven Belupa. Kamerunski napadalec, ki ima tudi francosko državljanstvo, je svojo profesionalno kariero pričel pri Sedanu, od koder ga je pot vodila v Paris FC in Les Harbires FC.

Zraven obeh igralskih okrepitev so se Sežančani okrepili tudi v strokovnem štabu, mesto trenerja vratarjev je prevzel nekdanji vratar Kopra in Gorice Vasja Simčič, ki je leta 2017 sklenil svojo igralsko pot, ter pred prihodom v Sežano opravljal vlogo trenerja vratarjev pri Radomljah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…