Iz knežjega mesta so danes sporočili, da Agron Šalja zapušča mesto glavnega trenerja članske ekipe NK Celje. Nadomestil ga bo nekdanji slovenski reprezentant in nogometaš Celja Simon Sešlar, ki je za uradno spletno stran kluba dejal, da že komaj čaka da začne z delom.


“Občutki ob prihodu na klop Celja so zagotovo zelo lepi. Lagal bi, če bi rekel, da nisem komaj čakal na to priložnost, saj je Celje moj klub, sredina v kateri sem odrasel in na katero imam zelo lepe spomine. Ponosen sem, da sem tukaj in s strokovnim štabom bomo naredili vse, da bomo čim hitreje zabeležili čim več dobrih rezultatov,” je na kratko strnil svoje misli sedeminštiridesetletni nogometni strokovnjak, ki je v preteklosti med drugim vodil ekipe ptujske Drave, Aluminija, in Doba. Sešlar poudarja tudi, da bodo ambicije še naprej visoke:

“Prvih deset krogov je bilo takšnih, karkšni so bili. Niso se zgodile zgolj slabe stvari, veliko je bilo tudi nesreče (poraz proti Mariboru v prvem kolu, poraz v Ljubljani z Bravom), ki je na koncu pomenila manjko točk, ki bi v nasprotnem primeru na lestvici pokazale drugačno sliko. Klub se lahko pohvali z izjemno urejenostjo, hkrati ima odlično podporo vodstva, posledično pa je razumljivo, da so cilji temu primerno visoki. Čimprej se moramo vrniti na prava pota, nanizati nekaj dobrih rezultatov, je pa res, da ne bo lahko, saj je konkurenca v ligi izjemno močna.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Murin ključni člen potrjeno odsoten do spomladi

Potem ko si lanskega spomladanskega dela skoraj ni bilo mogoče predstavljati brez Luke Bob…