Na prijateljski tekmi v okviru priprav na nadaljevanje sezone sta se pomerili ekipi Domžal in Aluminija. Domžalčani so uspeli upravičiti vlogo favorita in doseči zmago nad ekipo, ki zaseda 2. mesto med slovenskimi drugoligaši.


Domžale : Aluminij Kidričevo 4:3 (3:2)
Podlogar 14’, Hasanbegović 51’, Saitoski 58’, Vuk 90′; Brest 4’, Borovnik 53’, Katuša 110′

Začetna postava Domžal: Mulalić; Podlogar, Hodžić, Đurić, Alić, Husmani (K), Pišek, Repas, Kovačević, Saitoski, Hasanbegović
Začetna postava Aluminija: Banić; Frešer, Skiba, Marinšek (K), Jagić, Borovnik, Jovan, Schaubach, Brest, Koblar, Baskera

Moštvi sta se pomerili na domžalski umetni travi, srečanje pa je bilo izvedeno v časovnem okvirju dveh polčasov dolgih 60 minut.

Štajerci so povedli preko Marka Bresta, 10 minut kasneje pa je po zmedi v kazenskem prostoru izid poravnal Matej Podlogar. Mirza Hasanbegović je popeljal rumeno družino nato do vodstva, ki ga je izničil Andraž Borovnik.

V drugem delu tekme je sta trenerja povsem prevetrila udarni zasedbi in zamenjala celotno enajsterico.

Emir Saitoski in Slobodan Vuk sta poskrbela za novo, tokrat nekoliko bolj udobno, vodstvo varovancev Simona Rožmana, toda šumarje je ponovno vrnil v igro Jakov Katuša. Kljub temu so Domžalčani uspeli priti do druge zmage v sklopu priprav na spomladanski del prvenstva.

Domžale se bodo pred nadaljevanjem sezone v Umagu pomerile še z gruzijskim tretjeligašom Kolkheti Khobi in ukrajinskim Ruhom iz Lviva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Dane s bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko …