Zadnji krog pred zimskim premorom bo zaznamovala tudi tekma med Sežanskim Taborom in Celjem. Obračun se bo odvijal jutri ob 13 uri, gostili pa ga bodo igralci Sežane. Peto in osmo uvrščeni ekipi se borita katera bo z osvojenimi točkami naredila korak višje po lestvici.


Celjani so tekmo prejšnjega kroga izgubili proti drugo uvrščenim Mariborčanom in tako ostali brez točk, so pa v zadnji seriji petih tekem dodali dve zmagi kot tudi izgubljeno in remizirano tekmo. V primeru dobljene tekme nad Taborom se lahko Celjani dvignejo na skupno četrto mesto, a morajo igralci Mure izgubiti tekmo proti deveto uvrščeni ekipi Brava. Dario Vizinger, ki letos drži odlično formo in je trenutno drugi strelec lige, bo s svojimi soigralci poskušal jutri osvojiti tri nove pomembne točke.

Igralci Sežane v tekmo vstopajo kot osmouvrščeni in so tik za petami Triglavu, proti katerim so po napeti tekmi prejšnjega kroga izgubili 3:2. So pa v svojo statistiko v zadnjih petih tekmah zabeležili kar tri remizirane tekme poleg dveh izgubljenih. Domačini si bodo zato močno prizadevali, da bi tokrat le prišli do zmage in posledičnih točk, a bo za zmago potrebna več kot le želja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jakob Rus
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Koper v najpomembnejšo tekmo desetletja brez svojega trenerja

Po ponedeljkovem porazu je ekipa Kopra izgubila mesto na vrhu lestvice Prve Lige Telemach,…