Saga okoli prestopa Saše Ivkovića je končana. Srbski branilec je sedaj tudi uradno postal član kluba Baniyas iz Združenih arabskih emiratov.


Prestop Ivkovića v vrste Baniyasa bo na račun kluba iz Ljudskega vrta navrgel kar 1,5 milijona evrov, z dodatnimi bonusi pa naj bi v mariborsko blagajno prikapljalo še dodatnih 300 tisočakov. Tako je Zlatku Zahoviću, ki je 26-letnega Ivkovića v Maribor pripeljal leta 2018, znova uspel velik milijonski prestop.

Srb s hrvaškim potnim listom, ki je bil v pretekli sezoni eden najbolj zaslužnih nogometašev, da so se Mariborčani okitili s 15. naslovom državnih prvakov, je kmalu po prihodu postal eden najbolj priljubljenih nogometašev med mariborskimi navijači. S svojo dobro igro in velikim številom zadetkov je postal pravi vijoličasti bojevnik, a so se pri vodstvu Maribora odločili, da je ponudba Baniyasa preveč mamljiva, da bi jo zavrnili.

Ivković je v Maribor prišel v sezoni 2017/18 in za vijoličaste zbral 57 prvoligaških nastopov, v katerih je zabil za branilca impresivnih 10 zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…