V današnji drugi tekmi  11. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bodo Velenjčani gostili Domžale. Srečanje se bo pričelo ob 16.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Roman Glažar.


Velenjčani, ki so v četrtek pričakovano klonili v Ljudskem vrtu proti Mariboru danes čaka še ena težka naloga, saj v goste prihajajo razigrani Domžalčani. Knapi ki po porazu v Ljudskem vrtu ostajajo na zadnjem mestu, nujno potrebujejo točke, da se zaostanek za ostalimi ekipami ne poveča prehitro. V drugem krogu so Velenjčani visoko izgubili v domžalskem športnem parku, saj so bili takratni gostitelji boljši z 3:1.

Domžalčani so po seriji remijev in porazov, v sredo le prišli do treh točk s katerimi se trenutno nahajajo na četrtem mestu lestvice. Domžale so v sredo izdatno s 0:4 napolnili mrežo Krškega, ter se veselili pomembnih treh točk. Tudi tokrat varovanci Simona Rožmana odhajajo v Velenje z željo po novih treh točkah. V Krškem je z dvema zadetkoma zablestel Senijad Ibričić, ki je že pri štirih zadetkih, verjetno bo skupaj z Slobodanom Vukom tudi danes predstavljal največjo nevarnost za vrata knapov.  Bodo Domžalčani po zmagi v Krškem prišli še do druge zaporedne zmage v gosteh?  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…