Drugo pripravljalno srečanje je NK Rudar Velenje odigral v Dravogradu, kjer so nad moldavskim predstavnikom Ungheni CF slavili z visokih 6:0.


Četa Marijana Pušnika je po neodločenem izidu na prvi pripravljalni tekmi z ruskim pokalnim prvakom Lokomotivo iz Moskve, pokazala moč in že v prvem polčasu so Velenjčani vodili s štirimi zadetki prednosti. V prvem delu srečanja je dvakrat v polno meril mladi Hrvat Dominik Radić, ki je bil v lanski sezoni član Slaven Belupa. Svoje sta v prvem polčasu dodala še posojeni igralec Olimpije, Jakob Novak in v lanski sezoni najboljši strelec 3. SNL center in član Brava, Milan Tučić. V drugem polčasu je 56-letni Dravograjčan povsem prevetril enajsterico, ki je gostujočega vratarja premagala še dvakrat. V polno je meril tudi Davor Bokalić, drugič zapored pa je zadetek dosegel mladi Ukrajinec, Illya Markovskyy.

V četrtek bo na mestnem stadionu Ob jezeru Rudar gostil Hajduka iz Splita, katerega je v lanski sezoni vodil tudi Marijan Pušnik.

RUDARVELENJE 6:0 UNGHENI CF

(Radič 2x, Novak, Tučić, Bokalič, Markovskyy)

Začetna postava: Deronja,  Pušaver, Vuklišević, Nemanjić, Čoralić, Pišek, Vujčić, Radić, Novak, Trifković, Tučić
Igrali so še: Knežević, Malnar, Črnčič, Bolha, Vasiljević, Mužek, Pišek, Barič, Pljava, Dodlek, Markovskyy, Glavina, Bokalič

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…