Čeprav je danes nogometno dogajanje povsem v znamenju jutrišnjega obračuna med Mariborom in Celtcom, pa nekaj novic prihaja tudi iz domačih logov. Znova je bil namreč na delu Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije.


Slednji je z denarno kaznoval novomeškega in velenjskega prvoligaša. Prvega zaradi nešportnega vedenja večih igralcev, saj so Dolenjci na tekmi z Domžalčani prejeli prejeli štiri rumene in rdeč karton, zaradi česar bo blagajna olajšana 300 evrov. 420 evrov bodo morali zaradi nešportnega vedenja večih igralcev in uradne osebe, odšteti v Rudarju, saj so knapi prejeli pet rumenih in rdeč karton, trener Jernej Javornik pa je bil predčasno poslan z igrišča. Velenjski strateg, zaradi protestnega brcanja plastenke v smeri četrtega sodnika, svojega moštva ne bo smel voditi na tekmi šestega kroga, ko bo v Velenju gostovala Krka.

Četverica izključenih nogometašev, v sestavi Željka Filipovića, Matije Kristića, Alena Bukšeka in Danijela Rašića, bo počivala na eni tekmi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…