Danes bo v Velenju na sporedu še eno zaostalo srečanje 20. kroga Prve Lige Telekom Slovenije v katerem bodo knapi gostili Ankaran. V srečanju, ki se bo na Mestnem stadionu Ob Jezeru pričelo ob 17.00 uri, bo pravico delil Rade Obrenović.


Velenjčani se v zaostalo srečanje proti Ankaranu podajajo na krilih sobotne zmage proti Aluminiju, ko so v zanimivem srečanju Kidričanom nasuli kar štiri zadetke. A ob tem pokazali tudi na nekaj ranljivosti, saj je Velenjska obramba klonila kar dvakrat. Velenjčani se v dvoboj proti Ankaranu podajajo tudi z mislijo na že dve zmagi v letošnji sezoni nad Primorci, v Velenju so slavili z 3:1. Četa trenerja Marjana Pušnika bo iskala še trinajsto prvenstveno zmago s katero bi utrdila tako željeno četrto mesto, katero še vodi v evropske pokale. Z novimi tremi točkami bi Velenjčani najbližjim zasledovalcem iz Celja pobegnili že za sedem točk. Bo Velenjčanom uspelo Primorce premagati še tretjič v tej sezoni?

Ankarančane čaka v Velenju še ena zelo zahtevna preizkušnja. V preteklem vikendu so morali priznati premoč Goričanom, ob tem pa za srečanje v Velenju izgubili tudi Aristotelesa Romera, ki se je pridružil kaznovanima Vedranu Gercu in Žanu Humarju. Ankarančani, v Velenje sicer ne prihajajo z belo zastavo, a vendar se četa Vlada Badžima zaveda zahtevnosti naloge, ki jih čaka v Šaleški Dolini. Lahko Ankarančani prvič v tej sezon odščipnejo točko favoriziranim Velenjčanom in se približajo Kranjčanom na devetem mestu lestvice?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…