Zadnje sobotno srečanje 26. kroga Prve Lige Telekom bo odigrano v Velenju, kjer v goste h knapom prihajajo nogometaši Aluminija iz Kidričevega. Srečanje četrto in osmo uvrščene ekipe iz prvenstvene lestvice se bo pričelo ob 18.45 uri, pravico v Velenju pa bo delil David Šmajc.


Velenjčani, ki so med tednom imeli obveznosti zaradi prestavljenega srečanja, so pred svojimi gledalci morali priznati premoč razpoloženim Domžalčanom. Strateg Velenjčanov Marijan Pušnik, si želi, da bi se knapi proti Aluminiju predstavili v boljši luči, ter da bi točke ostale v Velenju. V ekipo se po kazni vrača prvi strelec Velenjčanov Milan Tučić, ki bo prav gotovo predstavljal največjo nevarnost za vrata Kidričanov. Je pa na strani Velenjčanov tudi statistika letošnjih dvobojev proti šumarjem, saj so dvakrat slavili, enkrat pa se je srečanje končalo brez zadetkov.

Kidričani so v zadnjem tednu dvakrat slavili, najprej so doma v končnici dvoboja strli direktnega konkurenta za osmo mesto, in so ugnali kranjski Triglav, med tednom pa je ponovno zablestel Ibrahim Mensah, ki je z dvema zadetkoma poskrbel tudi za pokalno zmago v gosteh pri Gorici. Seveda se poraja vprašanje ali bo strateg Kidričanov Oliver Bogatinov v Velenju spočil glavnino igralcev in stavil na pokalno presenečenje, ali so bo postavil po robu knapom z udarno enajsterico. V kolikor bodo Kidričani igrali v Velenju z najmočnejšo postavo, lahko ob trenutni formi upravičeno po tihem upajo, na presenečenje.

Bodo Velenjčani po slabšem tednu tokrat le vknjižili tri točke proti Aluminiju? Ali bo Aluminij nadaljeval niz dobrih rezultatov in zamešal štrene Velenjčanom?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…