Albert Riera, ki v zadnjem obdobju pogosto postreže s sočnimi izjavami na račun tekmeca, se je tokrat prikazal v povsem drugačni luči. Po minimalni zmagi v knežjem mestu je bil namreč poln hvale na račun celjske igre.


Ljubljanska Olimpija je včeraj odbila številne napade Celja in tako z golom Admirja Bristrića slavila z 1:0. Španski strateg na klopi zeleno-belih je po tekmi, kljub nekoliko podrejenem položaju njegovih varovancev predvsem v drugem delu srečanja, deloval zadovoljno, ob tem pa je namenil nekaj pohvalnih besed tudi na račun tekmeca. 

Albert Riera je namreč glede celjske igre dejal: ”Mislim, da je bila dobra tekma s strani obeh ekip. Na igrišču je bil danes pravi šov. Celje ni zaman na vrhu ligaške lestvice, so dobra ekipa. Danes so pokazali lepo predstavo. ”

Kar se tiče njegovega moštva je povedal, da morajo še delati na realizaciji zadetkov, ob tem pa dodal: ”V drugem polčasu smo imeli nekoliko več težav, a sem kljub temu zadovoljen z našo igro in domov odhajamo s tremi točkami. Pridejo takšne tekme, kjer odloča le zmaga in je to najpomembnejše. To sem fantom med polčasom tudi povedal. Dobro smo igrali in nadzorovali igro. Vesel sem, da smo do sedaj po porazu vedno zmagali. Nismo še imeli dveh porazov zaporedoma. Tudi to je karakter, ki ga kaže naša ekipa.”

Po zmagi je pohvalil tudi enega izmed junakov v vrstah zmajev, in sicer vratarja Matevža Vidovška: ”Vesel sem, ko vidim Matevža, ki napreduje in se uči, saj je to znanje za njegovo prihodnost. Ima dve pomembni nalogi. Ko nimamo žoge, je vratar, ko jo imamo, je igralec. Tudi vloga igralca je nadvse pomembna.”

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Simon Valant
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kronaveter se pripravlja na konec zgodbe v Mariboru

Nekdanji slovenski reprezentant Rok Kronaveter se spogleduje z zaključkom sodelovanja z Ma…