Zadnje srečanje 24. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo odigrano v Sežani, kjer bo Tabor gostil Triglav iz Kranja. Oboji so prijetno presenečenje spomladanskega dela, saj so Sežanci osovjili že štiri točke na treh tekmah, medtem ko so Triglavani še brez poraza, s sedmimi osvojenimi točkami.


Tabor bo lovil novo zmago v sezoni, dodatno samozavest so dobili na gostovanju pri aktualnih prvakih, kjer so uspeli iztržiti remi. Pred tem so varovanci Maura Camoranesija slavili zmago nad Domžalami. Sežanci se borijo za obstanek, kjer so imeli pred 24. krogom le točko prednosti pred predzadnjim Bravom.

Triglav je v spomladanski del krenil odločno v boju za obstanek in po treh krogih ostaja neporažen. Na poplavljenem igrišču so proti Muri vodili, a prednosti niso uspeli zadržati do konca srečanja. Odlično se je v moštvo vklopil Armin Čerimagić, ki je že vpisal asistenco in zadetek: “Srečen sem zaradi načina na kakršnega sem se vklopil v ekipo, tu se odlično počutim. V sami igri imam še veliko prostora za napredek, vsekakor pa sem zadovoljen, ko pomagam klubu z zadetkom ali podajo. Na prvem mestu je vseeno ekipa, najbolj sem srečen, ko ekipa zmaga in skupaj nabiramo točke,” je ob osvajanju točk zadovoljen vezist Triglava.

V tej sezoni sta se nasprotniak srečala že dvakrat, zmaga pa je vselej ostala v rokah domačinov. Dvoboj med tema nasprotnikoma je na sporedu v četrtek, ob 15. uri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…