Domžalčani bodo v spomladanskem delu lovili preboj v sam vrh, saj so po slabšem začetku od pričakovanega, ob koncu jesenskega dela le uspeli ujeti zmagovalni ritem. S tremi zaporednimi zmagami so skočili na šesto mesto Prve lige Telekom Slovenije.


“Malo smo spočili glave, malo smo odmislili kar je bilo v preteklem letu. Bilo je veliko, zame osebno lepih trenutkov, po drugi strani pa tudi velik otežkih napornih. Tukaj v Domžalah se je vse dobro končalo, na tem bomo probali graditi. Jaz upam, da smo zdaj dokončno spoznali eden drugega in se povezali, seveda lažjeje z rezultatom  Na koncu smo imeli tri zaporedne zmage in optimistično gledamo naprej,” je povzel dogajanje je v prvem delu sezone trener rumenih, Andrej Razdrh.

Nato je nadaljeval s pričakovanji v pripravljalnem obdobju in spomladanskem delu sezone: “Fantje so bili od 18. decembra na individualnih programih. Koliko je kdo delal, se bo hitro videlo. Prestopni rok se je začel in bo trajal do sredine februarja. Nekaj sprememb bo, kar je čisto normalno. Poizkušali se bomo maksimalno pripraviti za drugi del sezone. Jaz si želim upam in verjamem, da bomo v spomladanskem delu veliko boljši. Čaka nas naporne pol sezone, že takoj je visok ritem, pet tekem v dveh tednih. Tako da bo potrebno priraviti kompaktno, enakovredno ekipo, ki bo pratktično vsake tri dni lahko odgovorila zahtevam.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…