Iz tabora koprskega prvoligaša prihaja potrditev, da bo vrata kanarčkov v prihodnjih dveh sezonah branil Božidar Radošević, saj se Vasja Simčič po polletni posoji vrača v matično Gorico.


Radošević za ljubitelje hrvaškega nogometa ni neznanka. Danes 25-letni Dalmatinec se je vratarskega poklica izučil pri splitskem Hajduku, a v članskem dresu splitskega ponosa prave priložnosti ni nikoli dobil. Potem ko se je pred tremi leti poslovil od Poljuda, je branil vrata podgoriške Budučnosti, Solina, Istre 1961, Šibenika in nazadnje še zaprešićkega Interja, v dresu katerega je v 2. HNL zbral 36 nastopov in na petnajstih tekmah svojo mrežo obdržal nedotaknjeno. Kot so še zapisali pri Primorskih novicah, se je vratar včeraj dogovarjal za prekinitev pogodbe z Interjem, z vodstvom koprskega kluba pa je podpisal dveletno pogodbo.

Radošević je po podpisu pogodbe za Slobodno Dalmacijo povedal sledeče: “V petek so me pričakali predsednik kluba Ante Guberac in njegovi sodelavci, dogovorili pa smo se v uri in pol. Zadovoljen sem s pogoji pogodbe, kakor tudi s pogoji za delo. Z Interjem se razhajam v prijateljskem vzdušju, tam se v letu dni zaigral na 36 tekmah in si s tem povrnil zaupanje v vratarske sposobnosti. Žal mi je le, da se Inter ni vrnil med prvoligaše.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…