Nogometaši Radomelj, novopečenega člana prvoligaške druščine, so včeraj odigrali še drugo pripravljalno preizkušnjo v dveh dneh ter vpisali novo zmago. Na krajskem igrišču Stražišče, kjer sicer svoje tekme igra tretjeligaška Sava, so se varovanci trenerja Dejana Djuranovića pomerili s kranjskim Triglavom in ga premagali z 2:1.


Radomljani so v primerjavi s tekmo z Dravinjo nekoliko premešali začetno enajsterico, saj je tekmo pričelo šest novih nogometašev, medtem ko je Siniša Brkić, strateg Gorenjcev, posegel po dveh zamenjavah, namesto Nejca Križaja in Momirja Bojića sta priložnost dobila Rok Stokuča in Anže Košnik, ki je v lanski sezoni nosil dres Krke, v preteklosti pa je že bil član kranjskega moštva. Radomljani so povedli že po uvodnih minutah igre, ko je zadel branilec Gregor Kosec, a so se Kranjčani vrnili tik pred odhodom na odmor, ko je zadel že omenjeni Anže Košnik. Trenerja obeh moštve sta v drugem polčasu posegla po številnih menjavah, za zmago Radomljanov pa je v drugem delu srečanja zadel Luka Vrhunc, ki je zadel že na tekmi z Dravinjo, lani pa je bil s štirinajstimi zadetki drugi strelec lige. Radomljane nov pripravljalni obračun čaka že v sredo, ko bodo znova gostovali na Gorenjskem, tokrat pri Šenčurju.

TRIGLAV KRANJ 1:2 KALCER RADOMLJE
Košnik; Kosec, Vrhunc

Triglav Kranj: Pelko, Šmit, Šturm, Stokuča, Đukić, Bukara, Udovič, Krcić, A. Poplatnik, M. Poplatnik, Košnik. Igrali so še: Curanović, Bojić, Vokić, Markišić, Grvala, Bavrlič. Trener: Siniša Brkić.
Kalcer Radomlje: Balažič, Zukić, Kosec, Gvardjančič, Balkovec, Zavrl, Snoj, Cerar, Stoiljković, Seferović, Ciriković. Igrali so še: Andrić, Želko, Florjančič, Barukčič, Avbelj, Jakovljević, Vrhunc, Vuk. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…