Nogometaši Kalcer Radomelj, ki se pripravljajo na premierno prvoligaško sezono, so danes odigrali prvo pripravljalno srečanje, na domačem igrišču so se pomerili z Dravinjo.


Moštvo iz Slovenskih Konjic, ki je v minuli sezoni brez poraza pokorilo tretjeligaško konkurenco v vzhodni skupini, ni bilo kos novopečenemu prvoligašu. Varovanci trenerja Dejana Djuranovića so v vsakem od polčasov zabili po dva zadetka, v prvem sta bila uspešna Matic Seferović in Luka Vrhunc, ki je bil s štirinajstimi zadetki v pretekli sezoni drugi strelec 2. SNL. V drugem polčasu sta zmago z zadetkoma potrdila Dušan Stoiljković in Edvin Ciriković.

Radomljani so danes potrdili imeni trenerjev druge in mladinske ekipe. Drugo moštvo, ki bo v prihodnji sezoni nastopalo v 3. SNL center bo vodil Asad Alilović, ki je že vodil tudi prvo moštvo, nazadnje pa je bil trener mladinske ekipe, kjer ga bo nadomestil Jani Pate, v preteklosti tudi reprezentant Slovenije.

KALCER RADOMLJE 4:0 DRAVINJA
Seferović, Vrhunc, Stoiljković, Ciriković
Kalcer Radomlje: Andrić, Florjančič, Gvardjančič, Kosec, Cankar, Barukčič, Avbelj, Zavrl, Seferović, Vrhunc, Vuk. Igrali so še: Zukić, Balkovec, Jakovljević, Ciriković, Snoj, Cerar, Stoiljković, Balažič. Trener: Dejan Djuranović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…