Iz tabora radomeljskega prvoligaša so sporočili, da so v svoje vrste privabili novo moč, ki bo zaostrila konkurenco na vratarskem položaju. Novi član “Mlinarjev” je namreč postal 26-letni Emil Velić, ki je nazadnje branil za bosanskega prvoligaša Mladost Doboj-Kakanj, s katerim se mu je iztekla pogodba.


V Sloveniji je sicer že branil barve Domžal, nato pa odšel v Belgijo, kjer je bil član Sint Truidna. Za slednjega ni zbral velikega števila nastopov, je bil pa zato toliko uspešnejši v Bosni in Hercegovini, kjer je bil med drugim izbran celo za najboljšega vratarja prvenstva.

“Najprej bi se rad zahvalil vodstvu kluba za priložnost, da sem med obdobjem brez kluba lahko tukaj treniral. Igralci so me dobro sprejeli, tukaj se res dobro počutim in to, da mi je klub priskočil na pomoč je tudi glavni razlog zakaj sem se odločil za Radomlje. Glede na dosedanje tekme sem prepričan, da bomo še osvajali točke in da obstanek v ligi sploh ne bo vprašanje. Pričakujem trd boj za moje mesto v golu, saj je konkurenca zelo huda. S trdim delom na treningu se bom boril za svoje priložnosti v golu. Rad bi še povabil vse navijače, da nas pridejo spodbujat in pomagat k čim boljšim rezultatom. Še enkrat hvala vsem za priložnost,” pa je razložil ob podpisu pogodbe z rumeno- črnimi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Mencinger
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Baš nov vratar Radomelj

Naša elitna liga se bo sredi meseca podila za žogo v prvem krogu. Klubi si ponavadi že pre…