Vodstvo NK Radomlje je potrdilo, da bo v prihodnji sezoni nastopalo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Kot so zapisali na spletni strani, je potrebno še nekaj podrobnosti v povezavi z licenciranjem za pridobitev licence, v ponedeljek 23.6. pa mora sestavo lige na sestanku potrditi še IO NZS.


Radomljani, tudi v prihodnji sezoni jih bo vodil Dejan Djuranović, bodo s pripravami na zgodovinsko sezono pričeli v ponedeljek, 23. junija, finančni okvir in okrepitve v igralskem kadru, jedro moštvo bo ostalo nespremenjeno, pa bodo znani do konca meseca. Kot je znano, bodo Radomlje domače tekme gostile v domžalskem Športnem parku, saj radomeljski objekt ne ustreza kriterijem tekmovanja 1. SNL.

Obenem so v klubu poskrbeli tudi za prodajo letnih vstopnic, za katero bodo morali zvesti gledalci odšteti 60 evrov, z njimi pa si bodo lahko ogledali tekme prvega moštva v Prvi ligi Telekom Slovenije in Pokalu Slovenije, kakor tudi nastope druge ekipe, ki bo v prihodnji sezoni najverjetneje tekmovalo v 3. SNL center.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…