V ponedeljek so v prvoligaško zgodbo zagrizli tudi Radomljani, Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije jih je na isti dan tudi uradno sprejel med prvoligaško druščino, trener Dejan Djuranović pa je isto popoldne prvič zbral svoje varovance.


Vadbi sta se priključila še dva nogometaša, Jernej Gvardjančič in Izidor Balažič. Prvi je napadalec, ki je nazadnje nosil dres tretjeligaša iz Ivančne Gorice in na 24 odigranih tekmah zabil dva zadetka, drugi pa je vratar, ki je bil v lanski sezoni drugi vratar sosednjih Domžal, kjer pa mu je potekla pogodba. Iz Domžal sta sicer na posojo že prišla Goran Vuk in Jure Balkovec, na treningih pa se dokazuje tudi Robi Jakovljević, nekdanji član Gorice.

Radomljani prihodnji teden začnejo tudi z igranjem pripravljalnih tekem, prva bo na sporedu v sredo, ko ko se bodo ‘mlinarji’ na domačem igrišču pomerili z Dravinjo, ki si je v minuli sezoni priigrala ekspresno vrnitev med drugoligaše, dan kasneje sledi gostovanje pri kranjskem Triglavu, v soboto pa v Radomlje prihajajo Šenčurjani. Vse tekme se bodo pričele ob 17:30.

Pripravljalne tekme Radomelj:
Kalcer Radomlje – Dravinja (Radomlje, 2. julij ob 17:30)
Triglav Kranj – Kalcer Radomlje (Kranj, 3. julij ob 17:30)
Kalcer Radomlje – Šenčur (Radomlje, 6. julij ob 17:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Igrišče na ŽAK-u zaščitili s ponjavo

V zadnjih dneh je v slovenski nogometni javnosti precej govora o tekmi med Bravom in Kopro…