Radomljane v nedeljo čaka premierni nastop v krstni prvoligaški sezoni. Varovanci trenerja Dejana Djuranovića se bodo v domžalskem Športnem parku pomerili z ekipo Luke Koper.


Že ob začetku priprav je bilo jasno, da bosta dres Radomelj nosila Goran Vuk in Jure Balkovec, ki so ju v sosednje Radomlje posodili Domžalčani, dvojici posojenih nogometašev pa se bodo pridružili tudi Robi Jakovljević, Izidor Balažic in Jernej Gvardjančič, ki so na preizkušnji zadovoljili pričakovanja vodstva kluba. Jakovljević je 21-letni vezist, ki je v dresu Gorice v dveh sezonah odigral tudi dvanajst prvoligaških tekem, minulo sezono pa nosil tudi dres Brd, za katere je zaigral na šestnajstih tekmah. Balažič je bil zadnja štiri leta član domžalskega prvoligaša, 23-letni vratar pa je petkrat branil tudi vrata članske ekipe, medtem ko 20-letni Gvardjančič, ki je bil nazadnje član Ivančne Gorice, prvoligaških izkušenj še nima.

Vsa peterica novincev se bo lahko dokazovala že na nedeljskem obračunu s Koprčani, obračun se bo v Domžalah pričel ob 18. uri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Radomljani gostujejo v Celju, Mariborčani v Gorici, današnji spored pa se bo zaključil v Kopru

Danes bodo na sporedu tri tekme 29. kroga Prve lige Telemach, na prav vseh pa bomo lahko s…