Po neljubih dogodkih po včerajšnji tekmi, ko so nogometaši ljubljanske Olimpije ostali brez denarnic, telefonov, avtomobilskih ključev in športne opreme, so se oglasili tudi pri gostitelju srečanja. Radomljani dogodek obžalujejo, a poudarjajo, da je bilo varovanje organizirano v skladu z varnostnim načrtom. Celotna izjava pa v nadaljevanju.


V nogometnemu klubu Kalcer Radomlje globoko obžalujemo neljubi dogodek z nedeljske tekme Kalcer Radomlje – Olimpija Ljubljana, ko so nepridipravi vdrli v slačilnico gostov in odtujili osebne predmete ter klubsko opremo ljubljanskega kluba. Varovanje je bilo organizirano v skladu z varnostnim načrtom, ki je bil odobren s strani policije in občine. Igralcem in osebju Olimpije se opravičujemo za ta dogodek, obenem pa želimo, da se jim njihova lastnina kmalu vrne. Krivca bo pokazala policijska preiskava, ki je še v teku, vsekakor pa upamo, da bo čimprej zaključena.

Tekma je bila pravi praznik nogometa, saj se je na domžalskem Športnem parku zbralo 2500 navijačev obeh klubov. Škoda, da je tatvina zasenčila vse preostalo dogodek, kakršnih si v slovenskem nogometu lahko le želimo. Zato bomo v NK Kalcer Radomlje storili vse, kar je v naši moči, da pripomoremo k čim hitrejši razrešitvi zadeve.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…