Nogometaši Radomelj, ki se pripravljajo na krstno prvoligaško sezono, so odigrali še četrto pripravljalno srečanje, prvo mednarodno, ter zabeležili še četrto zmago.


Po Dravinji, Triglavu in Šenčurju je v radomeljskem Športnem parku padla še Sloboda iz Tuzle, ki se je po koncu minule sezone vrnila med bosansko-hercegovske prvoligaše, kamor jo je popeljal sloviti Ćiro Blažević, ki pa je v vmesnem času že zapustil trenerski stolček. Radomljani so obračun pričeli zelo navdahnjeno in po vsega treh minutah igre vodili že s z dvema zadetkoma prednosti. Enajstmetrovko je v drugi minuti srečanja izkoristil Matic Seferović, že minuto kasneje pa je zadel Luka Vrhunc. Moštvo iz Tuzle je v 64. minuti znižalo zaostanek, zadel je Mirko Radovanović, a so varovanci trenerja Dejana Djuranovića že nekaj minut kasneje vodstvo znova povečali, zadel je Tomaž Avbelj, končni izid srečanja pa je deset minut pred koncem rednega dela tekme postavil Robi Jakovljević.

KALCER RADOMLJE 4:1 SLOBODA TUZLA
Seferović (2′ pen), Vrhunc (3′), Avbelj (70′), Jakovljević (84′); Radovanović (64′)

Kalcer Radomlje: Andrić, Cankar, Balkovec, Kosec, Zukić, Barukčič, Zavrl, Avbelj, Seferović, Vrhunc, Vuk. Na klopi: Draković, Želko, Gvardjančič, Jakovljević, Cerar, Snoj, Stoiljković, Ciriković. Trener: Dejan Djuranović.
Sloboda Tuzla: Pirić, Efendić, Mehanović, Salihović, Mitrović, Šečerović, Halilović, J. Mujkić, Mehidić, Šarić, Mujić. Na klopi: Fejzić, Milović, Omić, Kuduzović, Mujkić, Musić, Pršeš, Redžepi, Čivić, Radovanović, Selanović, Todorović, Jusufbašić. Trener: Denis Sadiković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…