Pred pričetkom nove sezone, sezone 2014/15, vam SNPortal podaja še nekaj informacij o nakupu sezonskih vstopnic za oglede tekem prvoligaških klubov. Sezonsko vstopnico ponujajo vsi prvoligaški klubi, cene pa se gibljejo od 20 evrov do 140 evrov.


Pri celjskem prvoligašu so tudi letos pripravili sezonske vstopnice za ogled članskega moštva v Prvi ligi Telekom Slovenije. Za nove imetnike bo cena sezonske vstopnice 75 evrov, medtem ko bodo lanskoletni imetniki sezonskih vstopnic ob podaljšanju zvestobe odšteli 50 evrov. In kaj vam v Celju ponujajo za sezonsko vstopnico? Na uradni strani Celja so zapisali: Z nakupom sezonske vstopnice si zagotovite svoj sedež na štadionu Arena Petrol, z njo pa si lahko ogledate vseh osemnajst domačih tekem Prve lige Telekom Slovenije, ki jo bodo celjski nogometaši odprli v petek, 18. julija, ob 20. uri, hkrati pa tudi vse pokalne obračune, katerih organizator je nogometni klub Celje.”

V Domžalah so za lastnike letnih vstopnic znova pripravili ugodno ponudbo. V Domžalah si že dolgo želijo prebuditi publiko in občane, zato se sezonsko vstopnico vsekakor splača zagotoviti in s tem podpreti lokalni klub. Domžalčani svojo sezonsko vstopnico ponujajo za 50 evrov, za dijake, upokojence in študente pa le za pičlih 30 evrov. Na uradni strani Domžal so obrazložili vsebino sezonske vstopnice: “Letna vstopnica vam prinaša ogled osemnajstih domačih prvenstvenih tekem in vseh domačih pokalnih preizkušenj v sezoni 2014/2015. Lastniki letnih vstopnic decembra prejmete tudi stenski koledar Nogometnega kluba Domžale za leto 2015.” Ob tem naj omenimo, da bo cena vstopnice za posamezno srečanje pet evrov, za dijake, študente in upokojence pa le tri evre.

V Novi Gorici informacij o sezonskih vstopnicah v novi sezoni nismo uspeli pridobiti, vam pa zato ponujamo lanskoletni vpogled za zagotovitev sezonske vstopnice. Za ogled tekem skozi celotno sezono je bilo potrebno odšteti 100 evrov, a so pri tem v Novi Gorici ponudili še dva različna paketa. Družinska letna karta (karta za dve odrasli osebi) je imela ceno 180 evrov, medtem ko je bila za družbo petih oseb postavljena akcija, da peto sezonsko vstopnico prejmete zastonj. Polsezonska vstopnica vas je novogoriške nogometne navdušence stala 55 evrov.

Pri novomeški Krki splošna sezonska vstopnica stane 60 evrov, a so tudi tudi na Dolenjskem pripravili posebne ponudbe za upokojence, dijake, študente, nežnejši spol in starše otrok, ki trenirajo v NK Krka. Le-ti bodo za nakup letnega abonmaja morali odšteti 45 evrov, še pet evrov manj pa sezonska karta stala trenerje drugih klubov. Tudi na novomeškem Portovalu si bo možno z letno vstopnico ogledati vseh osemnajst domačih tekem državnega prvenstva, kakor tudi domače tekme pokalnega tekmovanja.

V Kopru, kjer so se v minuli sezoni pred tekmami pogosto posluževali akcije dveh vstopnic za ceno ene, ki je naletela na dober odziv, javnosti zaenkrat še niso posredovali informacij o sezonskih vstopnicah, saj bodo prvo domačo tekmo odigrali šele 9. avgusta. Klub bo podrobnosti o sezonskih vstopnicah razkril v prihodnjih dneh, ob tem pa Koprčani pripravljajo tudi nagradno igro in med drugim nagrade za prvih 200 lastnikov sezonskih vstopnic.

‘Štajer’c s papirji’, kot so pri Mariboru poimenoval svojo sezonsko vstopnico, se je ponujala v dveh časovnih intervalih. Za najhitrejše je bila ponudba v veljavi do 30. junija, kjer ste si lahko sezonsko vstopnico zagotovili za ceno 125 evrov. Za stare imetnike sezonske vstopnice je bila cena okroglih 100 evrov, medtem ko so mladostniki do 15. leta odšteli 50 evrov. Po 30. juniju velja novi cenik in sicer bodo novi imetniki sezonskih vstopnic morali odšteti 140 evrov, stari 125 evrov, otroci stari do 15 leta pa 70 evrov. Imetniki sezonskih vstopnic bodo ob tem pridobili še nekaj ugodnosti: “Predkupna pravica pri nakupu vstopnic za evropske tekme, 50% popust pri nakupu koledarja, 30% popust pri nakupu novega dresa in 10% popust ob nakupu navijaških artiklov NK Maribor. Med kupci sezonskih vstopnic pa bomo tudi tokrat izžrebali srečneža, ki bo šel skupaj z ekipo na prvo letošnje evropsko gostovanje kluba.”

Ljubljančani se že nekaj časa spopadajo s slabim obiskom, zato so v letošnji sezoni poskrbeli za nekaj novosti. Sezonska vstopnica letos stane 90 evrov in vsebuje osemnajst prvoligaških srečanj in tekme Pokala Slovenije, razen morebitnega finala. Za dijake, študente, upokojence in ženske so pri Olimpiji poskrbeli za dodaten popust pri nabavi sezonske vstopnice. Omenjena kategorija lahko sezonsko vstopnico kupi že za 60 evrov. Za severno tribuno, kjer se nahajajo domači navijači Green Dragonsi, ki so sicer napovedali bojkot tekem, pa boste morali odšteti 45 evrov. Ob tem dodajmo, da so se pri ‘zmajih’ odločili znižati ceno posamezne vstopnice, ki bo odslej zgolj šest evrov Za ženske, dijake, študente in upokojence pa bo ob predložitvi izkaznice možno pridobiti še dodatni popust in bo tako karta za posamezno tekmo stala le 4 evre. Dodatna akcijo pa so Ljubljančani pripravili do tekme s Chelseajem. Ob predložitvi kupljene karte z omenjenim klubom lahko sezonsko vstopnico pridobite že za 50 evrov.

Novopečeni klub iz Radomelj ne bo izjema pri ponudbi sezonskih vstopnic. Za svoje navijače so pripravili sezonsko vstopnico, ki bo vsebovala kar šest tekmovanj. Za 50 evrov boste lahko spremljali tekme Radomelj v Prvi ligi Telekom Slovenije (osemnajst tekem), domače tekme Pokala Slovenije. S sezonsko karto pa si boste lahko ogledali tudi trinajst domačih tekem članskega B moštva, ki nastopa v 3. SNL center in MNZ pokalu, niso pa pozabili niti na žensko ekipo, saj bo sezonska vstopnica zajemala tudi ogled domačih tekem ženske ekipe. Za člane navijaške skupine Mlinarji, ki so bodo vseh šest tekmovanj lahko ogledali za vsega 20 evrov, a bo sezonska karta veljala samo za vnaprej določen sektor.

Pri Rudarju iz Velenja so tokrat ponudili najcenejši paket za upokojence, saj si lahko slednji za vsega 20 evrov pridobijo sezonsko vstopnico domačega kluba. Za moške in ženske je cena sezonske vstopnice enotna in sicer 60 evrov, otroci do 14. leta pa imajo prost vstop.

V Zavrču so svojim zvestim navijačem pripravili posebno ponudbo letnih kart. Cenik sezonskih vstopnic obsega dve kategoriji in sicer za mladino in ženske ter navadno. Za mladinsko in žensko vstopnico boste morali odšteti 65 evrov, če boste k znesku dodali še petnajst evrov pa v kompletu z letno karto prejmete še dres. Za navadno letno karto pa boste morali odšteti 75 evrov, v kompletu z dresom pa 90 evrov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…