Iz Nogometnega kluba Celje, so danes sporočili, da se je njihovemu moštvu pridružil Gregor Bajde. Osemindvajsetletni napadalec je postal prva okrepitev grofov v poletnem prestopnem roku. Bajde, ki je nazadnje nastopal za ljubljanski Bravo, je celjski dres že nosil med letoma 2012 in 2015. Za prvoligaša iz knežjega mesta je do sedaj igral na 95 tekmah ob tem pa je dosegel 12 golov in sedem asistenc.


Osemindvajsetletnik je nastopal tudi za Maribor in italijansko Novaro. V pretekli sezoni je v dresu Brava nastopil na 33 tekmah. Dosegel je sedem zadetkov in eno asistenco.

Bajde je ob vrnitvi v Celje za uradno klubsko spletno stran dejal:

“V minuli sezoni sem se lahko prepričal, da gre za zares mlado ekipo, ki je polna kvalitetnih mladih igralcev. Kasneje so se okrepili tudi z nekaterimi izkušenjšimi posamezniki in mislim, da postaja zdaj vse skupaj prava mešanica izkušenj in mladosti. Mislim, da je ta celota s pravim vzdušjem v ekipi pripravljena, da uresničli visoke ambicije vodstva kluba. Takšni so tudi moji osebni cilji. Želim si, da bi s klubom napadali mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Prepričan sem, da je kvaliteta ekipe na visoki ravni, na nas igralci pa je, da to kvaliteto pokažemo tudi na igrišču.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brez presenečenj v postavi Maribora

Nogometaše Maribora manj kot eno uro loči do otvoritve letošnje evropske sezone. Vijoličas…