Prodaja vstopnic za playoff Lige prvakov, kjer se bodo vijoličasti najverjetneje pomerili s škotskim Celticom, saj ne gre pričakovati, da bi UEFA sprejela pritožbo poljske Legie, se pričenja jutri, v četrtek, ob 9. uri.


Najprej bo prodaja potekala le za kupce sezonskih vstopnic, ki bodo tudi tokrat vstopnico za svoj sedež kupili po nižji ceni. Pri klubu bodo za prve kupce odprli dve prodajni mesti, v Vijol’čni bajti in v Ljudskem vrtu, na blagajni A, ki se nahaja na južni ploščadi. Lastniki sezonskih vstopnic bodo ob tem lahko kupili še največ pet vstopnic po prodajni ceni. Kot so še zapisali na spletni strani kluba, za dvoboj s škotskim Celticom ni predpisane personalizacije, kar pomeni, da ob nakupu vstopnic in vstopu na stadion ne potrebujete osebnih dokumentov. Sedeži lastnikov sezonskih vstopnic bodo rezervirani vključno do ponedeljka, 18. avgusta. Prosta prodaja vstopnic za preostale kupce se pričenja v ponedeljek ob 9. uri.

Cene vstopnic: 20 EUR (vzhod, zahod, sever), 12 EUR (mladostniki do 15. leta), 6 EUR (jug: Viole s članskimi izkaznicami), 15 EUR (sever – sektor D), 30 EUR (zahod – sektorja D in E).

Za kupce sezonskih vstopnic: 15 EUR in 8 EUR (do 15 let).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…