Tudi Gorica in Tabor sta vikend izkoristila za novi v seriji pripravljalnih preizkušenj. Oba primorska prvoligaša v prihodnjih mesecih čaka krčevit boj za obstanek v ligi.

Goričani so tokrat merili moči z drugoligašem iz Grosuplja, katerega spomladi prav tako čaka borba za obstanek. Primorci so Brinje ugnali z minimalnih 1:0, potem ko je edini zadetek na srečanju v zaključku prvega dela prispeval Alen Krajnc. Sedemindvajsetletnik med pripravami kaže dobro formo, saj se je med strelce vpisal tudi pred dnevi, ob visoki zmagi nad srbskim prvoligašem Radničkim. Priložnost za igro je dobil tudi Tilen Mlakar, zadnja okrepitev štirikratnih državnih prvakov.

Prav Radnički pa je bil zadnji nasprotnik Tabora. Tri dni po porazu proti Novogoričanov so Beograjčani visok poraz doživeli še proti Sežancem. Češnjice so večino dela opravile že v prvem polčasu, ko so dvakrat zatresle nasprotnikovo mrežo. Žiga Ovsenek je Kraševce najprej povedel v vodstvo, še pred odmorom pa so za podvojitev vodstva z avtogolom poskrbeli kar Srbi sami. V nadaljevanju je za končnih 3:0 zabil Petar Kovačević.

Gorica – Brinje 1:0 (1:0)
Tabor Sežana – Radnički Beograd 3:0 (2:0)Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Uradno: Jakupović podpisal z Mariborom

Po odhodih Kodermana, Baturine, Šturma in Vidakovića je v vijoličnem taboru nastopil čas z…