Danes dopoldne so se prvič zbrali tudi nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so pod vodstvom trenerja Darka Karapetrovića trenirali v Športnem parku Radomlje.


Na uvodnem treningu so pod vodstvom Karapetrovića, ki je moštvo začasno prevzel po odhodu srbskega stratega Milorada Kosanović, vadili nogometaši, ki imajo s klubom sklenjeno pogodbo, prvega treninga pa se je udeležilo tudi nekaj nogometašev, ki so v lanski sezoni igrali za mladinski ekipi Interblocka in Olimpije, Adnan Golubović, Mario Jurčević, Rok Jazbec, Mario Guberac, Rok Pirc in drugi. Treniral je tudi Aleksandar Rodić, ki mu je pogodba sicer potekla s koncem minule sezone. Kot je znano so moštvo po koncu minule sezone zapustili Miroljub Kostić, ki bo kariero nadaljeval v Sarajevu, Damjanu Trifkoviću je potekla pogodba, sodelovanje pa je klub razdrl z Markom Zalaznikom. Že nekaj tednov pred koncem sezone sta sta valu zimskih odhodov sledila tudi Gabriel Eteme in Franklin Vicente.

Medtem pa Izet Rastoder po pisanju Ekipe še vedno čaka na odgovor Nogometne zveze Slovenije, na katero je poslal predlog, v katerem se zavzema, da bi bilo zasebnikom omogočeno neposredno upravljanje klubov.

  • Podcast #12: Dejan Kopasić

    Dejan je nogometni trener, ki se zadnjih nekaj let specializira za video analitiko nogomet…
  • Podcast #11: Pripravljalno obdobje

    V tokratni epizodi Igor in Nace vodiva samostojen pogovor, v katerem deliva svoje poglede,…
  • Bilje na Portovalu do remija

    Na tekmi 18. kroga 2. SNL sta se v Novem mestu pomerila Krka in Bilje. Ekipi, ki v zadnjem…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Koprčani v deževni Šiški potopili Bravo

Danes sta se v 18. krogu Prve lige Telemach pomerila Bravo in Koper. Na deževen dan v Spod…