Tako kot večina prvoligašev je tudi Mura že začela s pripravami na sezono 2024/25, v kateri si obetajo veliko sprememb in izzivov. Klub je napovedal prihod novega strateškega partnerja, verjetno ameriškega poslovneža Georgea Juncaja. Predsednik Robert Kuzmič je navijačem sporočil, da klub ne bo obupal in si prizadeva za boljšo prihodnost, kljub razočaranjem pretekle sezone.Prvi trening nove sezone je potekal v Renkovcih, kjer je trener Tonči Žlogar imel na voljo 22 igralcev in štiri vratarje. Med udeleženci treninga so bili tudi obetavni mladi igralci iz nogometne šole. Vzporedno z okrevanjem po poškodbah so nekateri igralci vadili po individualnih programih.


 

V svojem sporočilu navijačem je predsednik Kuzmič poudaril, da so bili minuli tedni namenjeni analizi in iskanju rešitev za izboljšanje ekipe. Izpostavil je, da se je klub poslovil od štirih nogometašev in da si prizadevajo sestaviti ekipo do konca meseca, s poudarkom na domačih igralcih. Prav tako so aktivni pri iskanju strateškega partnerja, kar naj bi se pomagalo Muri vrniti na raven preteklih uspehov.

Kuzmič je izrazil prepričanje, da so pred klubom boljši časi, in poudaril, da se bodo stvari izboljšale že v tej sezoni. Poudaril je tudi pomembnost borbenosti, trdega dela in podpore navijačev.

Po neuradnih informacijah naj bi Mura do konca tedna dobila novega poslovnega partnerja, Georgea Juncaja, kar bo prineslo stabilnost in finančno injekcijo. Dogovor naj bi bil že skoraj sklenjen, potrebni so le še zadnji popravki in podpisi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…