“Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti,”  je udaril Delius v pogovoru za delo. Riera mu je odgovoril s sarkazmom.


Ozračje pri Ljubljanskem prvoligašu kljub premoru ozračje še zdaleč ni umirjeno. Čez slaba dva tedna bodo pri slovenskih prvakih predstavili novega trenerja, ki bo Zmaje poskusil popeljati do tako želene evropske jeseni. Na vroči stolček se bo usedel Portugalec Joao Henriques. Kljub temu je velike pozornosti še vedno deležen bivši trener Albert Riera.

Predsednik Olimpije Adam Delius je v intervjuju za Delo zaupal, da je s Špancem imel nemalo težav, zaradi njegovega obnašanja se je moral opravičevati skoraj polovici prvoligašev. Nazadnje v Celju, kjer naj bi trener Ljubljančanov predolgo čakal na svojo sobo. Riera naj bi suspendiral Mustafo Nukića in celo Matevža Vidovška. Slednji ni mogel igrati zaradi vnetja stopala, za to je imel tudi zdravniško potrdilo. “Albert pa je kljub temu zahteval, da igra. Ker ni, ga je suspendiral,” pojasnjuje Delius.

Kritike so prišle tudi do Riere, na katere se je odzval sarkastično. “Gospodu Deliusu se zahvaljujem za prijazne besede. Hvala, ker spoštuje moje profesionalno delo, ki sem ga opravil v Olimpiji,” je povedal v odzivu za EkipoSN. Zaključil je s pomisleki, koliko ljudi bo s takšnim odnosom želelo delati pri Olimpiji. Za prihodnost si je zaželel zdravo in čisto Olimpijo, kot so še zapisali pri Ekipi.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Matija Maver
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se na klop Maribora vrača stari znanec?

Mariborčani so se včeraj poslovili od Damirja Krznarja, takoj pa se je začelo pojavljati v…