Ljubljanska Olimpija bo 27. julija na igrišču v Stožicah pozdravila sloviti Chelsea. Modri iz Londona se bodo na sezono pripravljali tudi v Avstriji in v Ljubljani odigrali eno od pripravljalnih srečanj.


Znane pa so tudi cene vstopnic, ki se bodo pričele prodajati danes ob točno opoldne. Dragoceni lističi po pričakovanjih ne bodo na nivoju cen vstopnic za prvoligaške tekme. Prvoligaške tekme si je možno v Stožicah ogledati za osem evrov, nežnejši spol plača še polovico manj, če si boste želeli na delu ogledati nogometne ase Chealseaja pa boste morali v žep seči po 20 evrov, toliko bodo namreč štele cene za obe osrednji tribuni A in C. Na severno tribuno B bo vstop mogoč ob plačilu 15 evrov, za tribunu D, kjer bodo nastanjeni pristaši Londončanov, pa bo potrebno odšteti 20 evrov. Za VIP vstopnico, ki bo vključevala tudi pogostitev, bo potrebno odšteti 100 evrov, pri zeleno-belih pa so ponudili tudi nekaj družinskih paketov s cenami po 40, 50 ali 60 evrov.

Tribune stadiona Stožice bodo ob koncu julija zagotovo dobro napolnjene, čeprav je navijaška skupina Green Dragons že pred časom pristaše Olimpije pozvala k bojkotu tekme. Ob dejstvu, da bo obisk verjetno zelo dober, pa lahko izrazimo zgolj upanje, da si bo čimveč od teh gledalcev vzelo tudi čas za ogled katere od tekem domačega prvenstva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…