Druga Olimpija bo danes ob 18.10 uri v zadnjem krogu jesenskega dela Prve Lige Telekom Slovenija gostila zadnjo Gorico. V ljubljanski obrambi je na desnem boku v zadnjem času standarden 19-letni slovenski branilec Michael Pavlović, ki je za spletno stran Olimpije spregovoril pred današnjo tekmo.


Dejal je, da zmaji ne podcenjujejo nogometašev iz Nove Gorice: “Storili smo vse, da se čim bolje regeneriramo in pripravimo za tekmo z Gorico. Pričakujemo težko tekmo. Noben obračun ni lahek, saj so vse ekipe kvalitetne. Morali bomo garati vseh 90 minut in dati vse od sebe, da dosežemo želeni cilj, ki je seveda, da vse tri točke ostanejo doma. Nobene ekipe ne smemo podcenjevati. Gorica je pokazala, da zna biti nevarna in da ima kvaliteto. Moramo jih jemati zelo resno in dati vse od sebe, če želimo zmagati.”

“V zadnjem obdobju nismo na nivoju, na katerem bi si želeli biti. Malo se pozna, da smo utrujeni, saj je bilo v kratkem času odigranih zelo veliko tekem, ampak to ni izgovor. Mislim, da je potrebno v soboto le s čistimi glavami stopiti na teren in dati vse od sebe, “ pa je minulo obdobje pred premorom ocenil Pavlović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…