Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze, je imel tudi po tekmah, ki so bile odigrane v minulem tednu, kar nekaj dela, znova pa ni šlo niti brez finančnih kazni.


Le-ta je doletela ljubljansko Olimpijo, ki je bila kaznovana zaradi nešportnega vedenja navijačev. Navijaška skupina Green Dragons, ki bojkotira domače tekme članske zasedbe, je uporabila pirotehniko, ki je, kot je v obrazložitvi zapisal disciplinski sodnik, trikrat končala tudi na zelenici koprske Bonifike, ob izreku kazni pa je bila upoštevana tudi predkaznovanost, zaradi česar bo ljubljanski prvoligaš lažji za 1650 evrov.

Matej Oražem, športni direktor domžalskega kluba, ki je bil, zaradi ponavljajočega protestiranja zoper sodniške odločitve, na tekmi z Mariborom poslan na tribuno, v občinskem obračunu z Radomljami srečanja ne bo smel spremljati s klopi za rezervne igralce, s tekmo prepovedi igranja pa je bil kaznovan Amedej Vetrih, nogometaš Gorice, ki je v obračun z Rudarjem prejel dva rumena kartona. Goriški vezist bo izpustil obračun s Celjani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…