Olimpijo zapuščajo še trije nogometaši, saj je vodstvo zeleno-belih sporazumno prekinilo pogodbo z Milanom Andjelkovićem, Tadejem Apatičem in Aleksandrom Radosavljevićem.


Ljubljančani so največje razočaranje v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije, saj bodo prezimili na skromnem šestem mestu, zato je novi športni direktor Sašo Udovič že zavihal rokave in se po vsega nekaj mesecih zahvalil še trem izkušenim nogometašem, ki so še v lanski sezoni igrali v tujini: centralnemu branilcu Milanu Andjelkoviću, nekdanjemu reprezentantu Aleksandru Radosavljeviću in bočnemu branilcu Tadeju Apatiču. »V skladu s tem smo se sporazumno razšli s tremi nogometaši, ki sem jim zahvaljujem za prispevek v jesenskem delu sezone. V naslednjih mesecih želimo sestaviti okostje ekipe, ki bo nosila glavnino bremena v prihodnosti. Želim si mlado, živahno, poletno Olimpije. V skladu s tem smo v pogovorih z nekaterimi nogometaši, kmalu bomo javnosti sporočili imena prvih novincev,« je za spletno stran kluba povedal športni direktor Sašo Udovič.

Že prej pa so zmajevo gnezdo zapustili štirje tujci, Zajko Zeba, Nikola Nikezić, Davor Bagarić in Đorđe Ivelja. Kje bo omenjena trojica nadaljevala kariero, še ni znano.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Šuler: “Ne bo šlo brez napak, a počel jih je tudi Zahović”

Na današnji novinarski konferenci NK Maribor, na kateri smo dočakali potrditev, da Simon R…