Jutri se predvidoma, če ne bo zapletov s stanjem razmočenih igrišč, s tekmami osmega kroga nadaljuje tudi Prva liga Telekom Slovenije. Vseh pet tekmah je delegiranih že za jutri, saj so v torek in sredo že na sporedu pokalne obveznosti. Naziv obračuna kroga tokrat pripada tekmi v Stožicah, kjer se bo domača Olimpija pomerila z Zavrčem.


Ljubljančani so s šestimi odigranimi tekmami na tretjem mestu, medtem ko so Zavrčani, ki so odigrali vseh sedem tekem, še mesto višje in za vodilnimi Domžalčani zaostajajo šest točk. Domači strateg Darko Karapetrović je lahko zelo zadovoljen z začetkom sezone, saj so zeleno-beli ob Domžalah edino moštvo lige, ki letos še ni izgubilo. V kader se po poškodbi oziroma bolezni vračata tudi Miha Zajc in Nik Kapun, ki sta izpustila zadnji dve tekmi, Karapetrović pa bo lahko računal tudi na izkušenega Matijo Škarabota, ki v letošnji sezoni še ni igral, saj ni pristal na zmanjšanje pogodbenih obveznosti. Očitno je sedaj le pristal na zahteve vodstva kluba, saj je tudi ljubljanski strateg potrdil, da bo nekdanji član Gorice na razpolago že v jutri: “Matija Škarabot prav tako konkurira za mesto v začetni enajsterici. Glede na to, da nam je največ preglavic pred začetkom sezone predstavljal igralski deficit na levem bočnem položaju v obrambni vrsti, je povsem jasno, da Matijeva prisotnost dviguje raven kakovosti naše zadnje vrste, ki svoje delo sicer odlično opravlja.”

“Pripravljamo se na zahtevno preizkušnjo, saj nam v goste prihaja ambiciozna ekipa Zavrča, ki je v dosedanjih sedmih krogih prikazala učinkovito igro. Že v lanski sezoni so bili neugoden nasprotnik za vsakogar, igrajo sproščeno in obenem odgovorno, kar je v letošnji sezoni tudi naša odlika,” pa je za klubsko spletno stran še dejal 38-letni strateg.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…