Do zimskega premora je sicer še daleč, saj je pred slovenskimi prvoligaši, če ne bo predčasno ponagajalo vreme, še dobra polovica jesenskega dela prvenstva, so pri ljubljanski Olimpiji že sporočili ime nasprotnika, s katerim se bodo udarili med pripravljalnim obdobjem na spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije.


Ljubljančani bodo februarja znova gostovali na Dunaju, na stadionu Franz Horr, kjer so v okviru tretjega predkroga Evropske lige gostovali pred dobrimi leti, ko so se v nadaljevanje tekmovanja s precej sreče uvrstili Dunajčani. Ekipi se bosta tokrat pomerili v pripravljalnem obračunu, kljub temu pa bo to priložnost, da zeleno-beli vrnejo za izgubljeno izpred treh let. Ni pa niti skrivnost, da je Milenko Ačimović, športni direktor Olimpije, še vedno v zelo dobrih odnosih z vodstvom dunajskih vijolic, nekdanji reprezentant je za klubsko spletno stran dejal, da je z veseljem sprejel povabilo na pripravljalni obračun: “Dogovorili smo se v nekaj minutah. Za obe moštvi bo to srečanje idealen preizkus forme pred nadaljevanjem prvenstva. V želji, da bi kluba tudi v prihodnje gojila prijateljski odnos, sem z velikim veseljem sprejel ponudbo mojega bivšega delodajalca. Se že veselim snidenja s prijatelji iz Dunaja.”

Austria in Olimpija se bosta na Dunaju pomerila 7. februarja, znana pa je tudi že ura, obračun se bo pričel ob 14. uri. Kot so še zapisali na spletni strani Olimpije, idealen trenutek za vsaj delno poplačilo neporavnanih računov…

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Igrišče na ŽAK-u zaščitili s ponjavo

V zadnjih dneh je v slovenski nogometni javnosti precej govora o tekmi med Bravom in Kopro…