Ljubljanska Olimpija se je pred nadaljevanjem domačega prvenstva okrepila z novim branilcem Hrvojem Spahijo. Šibenčan je z vodstvom zeleno-belih sklenil enoletni dogovor.


26-letni osrednji branilec se je trenerju Darku Karapetroviću dokazoval na dvotedenski preizkušnji. Kar 190 centimetrov visoki branilec je bil nazadnje član domačega Šibenika, pred tem pa je igral tudi za turški Elazigspor, novinec v dresu zmajev je bil ob podpisu dogovoru ponosno dejal: “Prihod v Olimpijo pomeni nov velik korak v moji karieri. Tekom preizkusnega obdobja sem se prepričal, da se v Ljubljani kvalitetno dela. Navsezadnje pa govorimo o pravi športni blagovni znamki, katere ime seže tudi na tuje. Ponosen sem na dejstvo, da sem postal član tako uglednega kluba.”

“Veseli smo, da se nam je Hrvoje tudi uradno pridružil. Gre za visokega in kvalitetnega branilca, ki zna igrati po zraku in z žogo. Glede na primanjkljaj v zadnji vrsti je bil njegov prihod nujen. Vmes je odigral tudi dve pripravljalni tekmi v Čateških toplicah in s svojo igro vnovič dokazal, da bo okrepitev za našo ekipo,” pa je o novincu v zmajevem gnezdu dejal novi-stari športni direktor Mile Ačimović. Spahija sicer v nedeljo, ko Olimpija gostuje pri Radomljah, še ne bo v kadru trenerja Karapetrovića, saj še ni bil registriran.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…