V zadnjem krogu Prve Lige Telekom Slovenije, smo v Domžalah in Mariboru gledali pravo srhljivko glede novega prvaka. Naslova so se na koncu veselili v prestolnici, kljub temu da so bili Ljubljančani že v izgubljenem položaju, so se na koncu veselili po zadetku iz najstrožje kazni, ki jo je realiziral Rok Kronaveter.


Po tem ko se je v Domžalah prvi polčas med Domžalami in Olimpijo končal brez zadetkov, so v nadaljevanju v 67. minuti povedli Domžalčani. Za vodstvo Domžalčanov je zadel Lovro Bizjak. Po prejetem zadetku, so v popolni napad krenili Ljubljančani, kar se jim je obrestovalo v 80. minuti, ko je po posredovanju petega sodnika Damir Skomina dosodil najstrožjo kazen, ki jo je uspešno v zadetek pretvoril Rok Kronaveter.

V Mariboru so vijoličasti hitro pritisnili proti vratom Goričanov, ter povedli po dobrih dvajsetih minutah igre, ko je lepo podajo Amirja Derviševića za vodstvo izkoristil kapetan Marco Tavares. Le dve minuti zatem so vijoličasti svoje prednost povišali z zadetkom Dareta Vršića, ki je izkoristil podajo Jana Mlakarja.

Več sledi.

Rezultati 36. kroga:

Domžale : Olimpija 1:1 (0:0)

Bizjak 67`, Kronaveter 80`-11m

Maribor : Gorica 2:0 (2:0)

Tavares 20`, Vršić 22`

Rudar Velenje : Triglav 0:1(0:0)

Majcen 86`

Ankaran : Aluminij 2:1 (2:0)

Bordon 7`, Gliha 21`; Kidrič 85`

Krško : Celje 0:1 (0:1)

Pungaršek 5`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…