V zadnji tekmi 21. kroga Prve lige Telekom Slovenije bosta meče prekrižala soseda na prvenstveni lestvici, petouvrščena Mura in šeste Domžale.


Domžalčani, ki so kljub solidnim predstavam v Evropi, prvenstvo začeli katastrofalno si želijo nadaljevati formo iz zaključka jesenskega dela, ko so zabeležili tri zaporedne zmage. Strateg domačinov Andrej Razdrh je delo v pripravljalnem obdobju ocenil kot pozitivno: “Počutimo se zelo dobro. Priprave so bile dolge in naporne, toda mislim, da smo pripravljeni. Srečanje z Muro tako že komaj čakamo. Zavedamo se, da bo ritem zelo naporen že od samega začetka, vendar nas zanima samo prva tekma.”

Trener Domžalčanov je v izjavi vendarle umiril potencialno evforijo glede tekme s Prekmurci: “V tem trenutku je najbolj jasen cilj doseči zadetek in ga ne prejeti. O Evropi se ne pogovarjamo, v mislih je namreč samo Mura. To za nas ni ključna tekma, če pa bomo nadaljevali tako, kot smo zaključili v decembru, bo to zelo dobro.”

Pri sestavi moštva za tekmo proti Muri bo Razdrh omejen s kaznima Mateja Podlogarja in Senijada Ibričića ter poškodbo Marca Da Silve. Tekmo, ki jo bo sodil Mariborčan Slavo Vinčić, si bo mogoče ogledati v naposrednem prednosu ma RTV SLO 2.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Florijan Ropert
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Razprodaja igralcev pri Olimpiji se nadaljuje

Iz NK Olimpije prihajajo nove zaskrbljujoče vesti za ljubljanske navijače. Klub naj bi v k…